Posted on Leave a comment

Hvor vil du spise?

TO INDISKE TIGRETo indiske tigre ønsker dere velkommen til et indisk festmåltid i våre nye og flotte lokaler i Storgata 12. Vi tilbyr fantastiske matopplevelser, herlig stemning og utmerket service. Vi har plass til store selskap på opptil 130 personer i et lukket arrangement. Ønsker du å bestille bord i restauranten? Tlf 55 55 16 78 post@toindisketigre.no Storgata 12, 5429 Solvik

FARMORS KJØKKEN Farmors kjøkken inviterer til store og små selskaper for nydelige smaksopplevelser i hjemmekoselige omgivelser. Ta med familien, naboer, hele vennegjengen for å smake tradisjonelle norske retter med kortreist mat og lokale råvarer. Vi tilbyr 5 retters meny til 595, – 4 retters meny til 495, – Fjellgata 57, 3894 Naustvågen Bordbestilling bordbestilling@farmorskjokken.no tlf 39 48 93 02

FISKERENS KRO Hos oss på Fiskerens kro står lokal sjømat i fokus. Vi er et uformelt spisested ved kaia i Bodø. Dørene åpner kl. 11.00 hver morgen og stenger kl. 23.00. På fredager har vi husband som spiller jazz. Vi tar ikke imot bordbestillinger. Sjøgata 4, 8006 Bodø

HUMLA BRYGGERI & GASTROPUBOpplev feststemningen på Humla bryggeri & gastropub! Vi serverer byens beste hamburgere. På menyen står også biff tartar og spekeplanke. Humla bryggeri & gastropub tilbyr bryggeriomvisning og øl-smaking til private selskap og arrangement. Velkommen! Vi holder til i Nydalen i Oslo. Besøk hjemmesiden vår for mer informasjon http://www.humlabryggeri.no

  1. Kjæresten din liker musikk og spisesteder uten hvit duk, gull og glitter. Dere har vært sammen i to år, og du vil gjerne feire begivenheten uten å svi av kredittkortet. Hvilken restaurant passer for anledningen?
  2. Du får besøk av familie fra hjemlandet. De har lest mye på nettet om norsk matkultur og gleder seg til å smake på typiske norske matretter basert på råvarer fra skrei, reinsdyr og elg. Du har lyst til å spandere et godt måltid på familiemedlemmene, men har ikke råd til å bruke mange tusenlapper på en kveld. Hvilken restaurant bør du velge?
  3. Sjefen din gir deg i arbeidsoppgave å lage en morsom og spesiell dag for alle ansatte. Dere skal gjøre noe sammen som inkluderer mat og drikke. Det er et pluss om dere lærer noe nytt i tillegg. Hva kan dere gjøre?
  4. Om to måneder fyller du femti år. Alle vennene dine har feiret det runde tallet på eksklusive restauranter, men du synes ikke det er helt deg. Du har lyst på en mer eksotisk opplevelse, ja, nesten som en reise til et magisk land. Hvilken restaurant kan du velge?
  5. Hvis du skulle drive en restaurant selv, hvordan hadde den sett ut? Hva slags mat hadde du servert? Hadde den hatt et konsept? Tror det er lett eller vanskelig å drive restaurant i Norge?

Leave a Reply