Norskprøven bestemor

Hva ser du på bildet?

På bildet ser jeg ei bestemor. Hun er på kjøkkenet. Det står mange kasseroller på kjøkkenbenken. Hun lager mat til alle i familien. Bestemora ser glad ut. Det er fint vær ute fordi sola skinner gjennom vinduet. Kanskje alle i familien kommer på besøk.

Jeg har ei veldig snill og god bestemor. Hun heter Theresa og er 69 år gammel. Hun lager fantastisk mat. Hver søndag drar vi på besøk til bestemor. Først serverer hun middag. Så dessert. Til slutt kake og kaffe.

– Spis, sier hun. Vi spiser og spiser.

Jeg liker å snakke med bestemor. Vi snakker om skolen og hva jeg gjør. Bestemor snakker ikke norsk, så vi snakker portugisisk sammen. Jeg elsker bestemor.

Nå skal du skrive. Hva ser du på bildet?

Published by sisselofstad

Jeg er norsklærer og forfatter. På bloggen min kan du lese enkle tekster og gjøre oppgaver. Jeg håper du blir flink i norsk! Hilsen Sissel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: