Søknad på stilling som kantinemedarbeider

Liker du å lage mat? Har du lyst til å jobbe på kjøkken? Bli kantinemedarbeider? Her kan du lese en søknad på stilling som kantinemedarbeider.

Søknad til stilling som kantinemedarbeider

Jeg viser til annonse på Finn og søker herved med stor interesse på stillingen som kantinemedarbeider.

Helt siden jeg fikk lov til å røre i grytene til bestemor har jeg vært opptatt av mat. Etter å ha fullført Bachelor i Kommunikasjon og Media på Universitetet i Pécs, Ungarn, førte eventyrlyst meg videre til England hvor jeg arbeidet i restaurantbransjen i fem år. Der lærte jeg restaurantfaget til fingerspissen samtidig som jeg startet en populær matblogg. Da en av gjestene mine tilbød meg jobb som kokk på en rorbu i Lofoten, takket jeg spontant ja og har aldri angret. Men nå har kjæresten min fått drømmejobben i Oslo og jeg er på jakt etter en interessant stilling som kantinemedarbeider. Matbloggen min tar mye av tiden min, så stillingsbrøken på 50% passer utmerket for meg.

Min matfilosofi er preget av mine internasjonale erfaringer og sunn fornuft med tanke på helse, miljø og økonomi. Mye av inspirasjonen henter jeg fra kokebøker, blogger og TV-programmer. Jeg er av den oppfatning at mat som er laget fra bunnen smaker best. Å bruke sesongens råvarer er en selvfølge. Det skal også være hyggelig å spise i kantinen.

I fjor var jeg med i Hele Norge baker hvor jeg kom på tredje plass. Det ga meg mange nye muligheter innen matfaget og drømmen er å publisere min egen kokebok. Hver dag lærer jeg noe nytt samtidig som jeg gleder og skaper lyspunkter for andre. Det er min største motivasjon på kjøkkenet. Av natur er jeg blid og nysgjerrig med et stille driv. Jeg blir ofte beskrevet som vennlig og jordnær. Foruten å boltre meg på kjøkkenet, er jeg lidenskapelig opptatt av miljøvern. Særlig hvordan vi i bransjen kan redusere matsvinn, veilede andre til å gjøre det samme med å spre kunnskap om mat, jordbruk og ernæring.

Jeg er tilgjengelig for arbeid fra dags dato og ser fram til å høre fra dere. Min referanse er Kjell Svendsen, daglig leder i Rorbua Lofoten og kan nås på 48 49 47 46.

Med vennlig hilsen

Tünde Kovacs

Published by sisselofstad

Jeg er norsklærer og forfatter. På bloggen min kan du lese enkle tekster og gjøre oppgaver. Jeg håper du blir flink i norsk! Hilsen Sissel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: