Posted on Leave a comment

Søknad på stilling som kantinemedarbeider

Liker du å lage mat? Har du lyst til å jobbe på kjøkken? Bli kantinemedarbeider? Her kan du lese en søknad på stilling som kantinemedarbeider.

Søknad på stilling som kantinemedarbeider

Jeg viser til annonse på Finn og søker herved på stillingen som kantinemedarbeider.

Jeg elsker å lage mat og startet tidlig med å hjelpe mamma og bestemor på kjøkkenet. Jeg hadde veldig lyst til å bli kokk, men valgte å studere Kommunikasjon og Media på Universitetet i Pécs, Ungarn. Etterpå flyttet jeg til England. Der fikk jeg først jobb som servitør, så kokk på en pub. Jeg tok utdannelsen som kokk mens jeg jobbet og startet matblogg. En dag hadde jeg en gjest fra Lofoten i Norge. Han likte maten min så godt at han ga meg jobb. Jeg takket ja og flyttet til Lofoten. Men nå har kjæresten min fått jobb i Oslo og vi må flytte. Jeg er derfor på jakt etter en interessant stilling som kantinemedarbeider. Matbloggen min tar tid, så 50% passer fint for meg.

Når jeg lager mat bruker jeg det jeg lærte hjemme i Ungarn, i England og i Lofoten. Det er viktig å bruke gode produkter som er bra for helsa og ikke koster mye penger. Når jeg ikke vet hva jeg skal lage, leser jeg matblogger, ser på Instagram eller TV-programmer om mat. Da får jeg nye ideer. Jeg liker best matretter hvor jeg lager alt selv. Når jeg handler mat, tenker jeg på hvilke råvarer som er i sesong. God mat er viktig, men det skal også være hyggelig å spise i kantina.

I fjor var jeg med i Hele Norge baker. Jeg kom på tredje plass. Etterpå ble bloggen min veldig populær. Jeg drømmer om å lage en kokebok. Hver dag lærer jeg noe nytt og gleder andre med god mat. Det er min største motivasjon på kjøkkenet. Jeg er blid og nysgjerrig. Jeg tar initiativ og er flink til å holde det rent og ryddig rundt meg når jeg jobber. Kollegene mine sier at jeg er vennlig og jordnær. Jeg er også veldig opptatt av miljøvern. På bloggen min skriver jeg hvordan vi kan bruke restemat på nye måter. Det er bra for oss, jorda og lommeboka. Vi kan alle gjøre litt.

Jeg er ledig for arbeid fra i dag og ser fram til å høre fra dere. Min referanse er Kjell Svendsen, daglig leder i Rorbua Lofoten og kan nås på 48 49 47 46.

Med vennlig hilsen

Tünde Kovacs

Leave a Reply