Norskprøven tog

Hva ser du på bildet?

På bildet ser jeg en gutt og ei jente. De står på togstasjonen. De har gul og grå ryggsekk. Det er sommer og de skal på ferie.

Jeg liker å ta toget. På toget kan jeg lese og slappe av. I sommer skal jeg ta toget fra Oslo til Bergen. Jeg skal reise sammen med to venner fra norskkurset. Vi får studentrabatt på toget. Det er bra fordi billetten koster mange penger.

Først skal vi stoppe på Finse. Vi skal gå en tur og sove på ei hytte. Så skal vi ta Flåmsbanen. Vi skal være en dag i Flåm. Så tar vi toget til Bergen. Norge er et vakkert land. Det er grønt, men kaldt om sommeren. Vi må ta med varme klær.

Published by sisselofstad

Jeg er norsklærer og forfatter. På bloggen min kan du lese enkle tekster og gjøre oppgaver. Jeg håper du blir flink i norsk! Hilsen Sissel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: