Posted on 1 Comment

Norskprøven tog

Hva ser du på bildet?

På bildet ser jeg et kjærestepar som skal ta toget. De har sekk på ryggen, så jeg tror de skal på interrail. Det er sommer fordi de går uten jakke. Nå står de på perrongen på togstasjonen og venter på å gå på toget.

I fjor var to venner og jeg på interrail i Europa. Det var en lang, men veldig fin og interessant tur. Vi startet i Oslo og tok toget gjennom Sverige og Danmark til Berlin i Tyskland. I Berlin sov vi på et billig hotell. Vi gikk på museum, hadde piknik i parken og festet om kvelden. Så reiste vi videre til Frankrike. Vi dro til Normandie. Der badet vi i Atlanterhavet, solte oss og spiste god mat. Etter fire dager i Normandie var planen å reise til Spania. Men vi hadde ikke så mye penger igjen, så vi tok toget til Biarritz. Der surfet vi og bodde billig hos noen venner av oss. For å tjene penger jobbet vi som servitører på en kafé. Derfor ble vi fire uker i Biarritz. Så tok vi toget tilbake til Norge. Vi har snakket om å ta samme tur i år. Vi får se.

1 thought on “Norskprøven tog

  1. Var også på interail, men det er vel sant 20(!) år siden. Var utrolig spennede, og vi reiste til Berlin, Munchen, Wien, Zurich, og Køln. Likte best Køln som er en veldig kjekk by.

Leave a Reply