Norskprøven klagebrev

Klagebrev på kvalitet

Farid Hilali

Per Gynts plass 12

0838 Oslo

faridHilali@EU.travel.com

987 35 007

Elkjøp Phonehouse Store

15.10.2020

Klage på kvalitet

Jeg kjøpte en iPhone den 08.08.2020 og er veldig skuffet over kvaliteten. På hjemmesiden til Apple står det at man skal kunne ta selfie i sakte film, en slofie. Det går ikke på min mobil. Batteriet skal ifølge hjemmesiden også vare en hel dag, men min mobil går ofte tom for batteri i løpet av dagen. Jeg jobber som fotograf og er avhengig av mobilen på jobb. Derfor vil jeg gjerne ha en ny telefon med disse funksjonen.

Jeg vet at dere har rett til å undersøke feilen og reparere det jeg klager på. Jeg vet også at jeg har krav på prisavslag om feilen gjentar seg. Om det ikke løser seg, kan jeg heve kjøpet.

Jeg ber om svar innen en uke.

Med vennlig hilsen,

Farid Hilali

Published by sisselofstad

Jeg er norsklærer og forfatter. På bloggen min kan du lese enkle tekster og gjøre oppgaver. Jeg håper du blir flink i norsk! Hilsen Sissel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: