Posted on Leave a comment

Norskprøven ferie

Hva ser du på bildet?

På bildet ser jeg ei mor og hennes to døtre. De har på seg sommerklær som shorts, t-skjorte og sandaler. Jeg tror de er på sommerferie i Sør-Europa eller Nord-Afrika. De går rundt i små, gamle gater og ser i butikker. Sola skinner på husene, men på gata er det skygge. I byen kan de kjøpe skjerf, vesker, smykker og malerier. Det er ganske mange mennesker der. Bak byen ligger det høye fjell med grønne trær.

Når jeg ser bildet, tenker jeg på min første sommerferie i Hellas. Jeg var fem år da vi reiste til utlandet for første gang. Det var to deilige uker med sol og varme. Jeg badet i Middelhavet og leste bøker på stranda. Jeg husker veldig godt at brødrene mine og jeg spiste is og melon hver dag. Jeg vil gjerne reise tilbake til Hellas.

Leave a Reply