Norskprøven ferie

Hva ser du på bildet?

På bildet ser jeg ei mor og to jenter. De går i en liten, gammel by. Det er mange butikker der. I butikkene selger de bilder, vesker og skjerf. Det er sommer fordi mora har på seg t-skjorte og shorts. Det er fint vær og sola skinner på husene. Jeg tror de er på ferie. Jeg tror de bader, spiser is og slapper av. Nå er de i byen og ser på klær og fine ting.

Published by sisselofstad

Jeg er norsklærer og forfatter. På bloggen min kan du lese enkle tekster og gjøre oppgaver. Jeg håper du blir flink i norsk! Hilsen Sissel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: