Posted on Leave a comment

Søknad på stilling som butikkmedarbeider

Jeg viser til oppslag i butikken deres og søker herved på stillingen som butikkmedarbeider. Jeg er en 32 år gammel pålitelig og hardtarbeidende mann med lang erfaring innen salg og service.

De siste fem årene har jeg vært ansatt hos Lillero kafé. For to dager siden ble jeg permittert på grunn av covid-19. Men jeg vil ikke sitte hjemme, jeg vil jobbe. Derfor ble jeg veldig glad da jeg så plakaten hos dere. Jeg er veldig motivert til å starte som vikar. Jeg kan jobbe om dagen, om kvelden og i helger.

På Lillero kafé hadde jeg ansvar for matbestillinger, kassa, timelister, rydding og vasking. Jeg tror arbeidsoppgavene i matbutikken er ganske like de jeg hadde. Før jeg begynte på Lillero kafé, hadde jeg også språkpraksis på COOP. Der lærte jeg arbeidsrutiner og kassesystemet til VISMA. Før jeg flyktet fra Syria til Norge, drev jeg en klokkebutikk sammen med onkelen min. Om jeg jobber i matbutikk eller på kafé, står kunden alltid i fokus. Jeg smiler og er vennlig. Når det ikke er kunder, rydder og vasker jeg fordi god hygiene er viktig når man jobber med mat og mennesker.

Da jeg hadde språkpraksis hos COOP, snakket jeg med mennesker hver dag. Jeg forsto at mange er ensomme i Norge. Spesielt gamle mennesker. Jeg tenker at matbutikken er mer enn bare melk og dopapir. Det er hjertet i bygda vår. Derfor ønsker jeg å jobbe hos dere.

Jeg er tilgjengelig for intervju og referansen min er min tidligere sjef på Lillero kafé, Sverre Larsen. Han har telefonnummer 910 35 847 og e-post lillerokafe@gmail.com Håper å se dere på intervju.

Med vennlig hilsen,

Kawa al-Hafiz

Leave a Reply