Norskprøven kor

Hva ser du på bildet?

På bildet ser jeg en dirigent som står foran et kor. Hun gir instruksjoner til koret. Ved siden av dirigenten sitter ei dame ved et piano. Hun blar i noteheftet. Kormedlemmene holder også et notehefte. Alle har på seg svarte klær. De øver sammen i et stort lokale om kvelden.

Jeg tror dette er et kor som holder konserter fordi de ser seriøse ut. Kanskje de reiser rundt i landet eller til utlandet. Det er vanlig å synge i kor i kirker. Mange barn synger også i kor på skolen.

På skolen min har vi et kor for alle som liker å synge og lære norsk. Vi synger bare norske sanger. Jeg har lært veldig mye norsk ved å høre på norske sanger. Derfor anbefaler jeg alle å synge på norsk. Det er god språktrening.

Published by sisselofstad

Jeg er norsklærer og forfatter. På bloggen min kan du lese enkle tekster og gjøre oppgaver. Jeg håper du blir flink i norsk! Hilsen Sissel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: