Posted on 4 Comments

Norskprøven høst

Hei Marius, vil du komme på fest hos meg den 31. oktober? Det er en halloweenfest med kostymer. Jeg håper du kler deg ut som spøkelse eller vampyr. Festen starter klokka 18.00. Ta med drikke og godteri. Jeg serverer pølser. Fint om du gir meg beskjed om du kommer. Klem fra Silje

Spørsmål

 • Hvem er invitasjonen til?
 • Hvem er invitasjonen fra?
 • Hva skjer den 31. oktober?
 • Hva slags fest er det?
 • Hva må Marius ha på seg på festen?
 • Hva må Marius ha med seg på festen?
 • Hva slags mat blir det på festen?
 • Hvem kan Marius ha med på festen?

Hva ser du på bildet?

På bildet ser jeg to menn. De fisker og slapper av. De sitter på en brygge i et vann. Det er høst og været er grått. Ved vannet står det trær. De er gule, grønne, røde og oransje. Mennene har på seg hatt. De har også på seg beige bukser og gule og beige jakker.

Jeg liker høsten. Om høsten går jeg på tur i skogen. Jeg drikker kakao og leser bøker. Om høsten koser jeg meg hjemme.

Hva ser du på bildet? Skriv 50 ord.

4 thoughts on “Norskprøven høst

 1. På bildet ser jeg en dame. Hun er på tur i marka, og ser glad ut.
  Det er høst men regner ikke. Trærne er vakker, med fint farger. Dama ha på, klær med høstfarger. Gul, rød, grønn, det er en interessant kontrast med fargene på trærne.
  Høsten er min favoritt årstid, og som sier Anne fra Bjørkely: “Jeg er så glad, jeg lever i en verden hvor det er Oktober”.

 2. Det er høst. Trærne har forskjellige blad. Bladene er gul, grønn, oransje, rød. Bladene faller under trær. Også jeg ser en dame som står i midten på veien. Hun har kler på seg rød lue ,oransje jakke ,rød genser ,mørk blå skjorte. Hun har på seg svart langt støvler. Hun har i ryggen nydelig sek. Bildene er veldig romantisk.

 3. Jeg ser på bilde det er høst, Ser jeg mange trær. Trærne er vakker, med forskjellig finne farge blader. Bladene er gul, oransje, rød og grønn. Om høsten faller blader under trærne og siden av veien. Jeg ser også ei dame. Hun er på tur og hun går i midt veien. Hun er glad for at været er fint, Så hun gleder seg til en vakker utsikt i høsten.
  Hun kler på seg en oransje jakke, en rød lue, en røg genser og hun kler på seg en svart lang støvler og en kort dongeri skjørt.

 4. Jeg ser på bilde det er høst, Ser jeg mange trær. Trærne er vakker, med forskjellig finne farge blader. Bladene er gul, oransje, rød og grønn. Om høsten faller blader under trærne og siden av veien. Jeg ser også ei dame. Hun er på tur og hun går i midt veien. Hun er glad for at været er fint, Så hun gleder seg til en vakker utsikt i høsten.
  Hun har på seg en oransje jakke, en rød lue, en rød genser og hun har på seg en svart lang støvler og en kort dongeri skjørt.

Leave a Reply