Norskprøven fotball

Hva ser du på bildet?

På bildet ser jeg en fotballkamp. To fotballspillere løper mot fotballen. De er ikke på samme lag fordi de har forskjellige farger på t-skjortene sine. Jeg tror det hvite laget prøver å skåre mål. På tribunen sitter foreldre og venner. De ser på kampen. Nå er det spennende. Hvem vinner?

Fotball er en populær sport og mange spiller fotball som barn. For å spille fotball trenger vi en ball og to mål. Vi kan spille fotball i hagen eller i parken. Det er mange idrettslag som har fotballtrening for barn i Norge. Hvert år er det en stor fotballturnering i Oslo. Den heter Norway Cup. Barn og ungdommer fra hele verden reiser til Ekebergsletta for å spille fotballkamper der.

Jeg elsker å se sønnen min spille fotball. Han er veldig flink og trener nesten hver dag. Jeg tror han drømmer om å bli som Messi. Det synes jeg er bra fordi Messi tjener mange millioner i året.

Published by sisselofstad

Jeg er norsklærer og forfatter. På bloggen min kan du lese enkle tekster og gjøre oppgaver. Jeg håper du blir flink i norsk! Hilsen Sissel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: