Posted on Leave a comment

Norskprøven kontor

Hva ser du på bildet?

På bildet ser jeg fem flinke damer. De jobber på kontor og sitter i et møte. Der diskuterer de jobben eller et viktig prosjekt. Møterommet er ganske lite, men fint. På veggen henger det en stor TV. Under ligger det teknisk utstyr. Det står også penner i en boks. På bordet ligger notatblokkene til damene. De har også med seg laptoper.

Jeg savner min gamle jobb i Romania. Der var jeg kontorsjef. Hver morgen sminket jeg meg fint, tok på meg skjørt og bluse og kjørte til sentrum. Nå jobber jeg på bakeri. Det er greit, men jeg ønsker meg ny jobb. Derfor lærer jeg norsk. På norskkurset har jeg en venn. Hun heter Sandra og kommer fra Belgia. Vi har snakket om å starte et firma sammen.

Vokabular

Notatblokker

Laptop

Boks med penner

Notatblokker

Nå skal du skrive. Hva ser du på bildet?

Leave a Reply