Norskprøven venner

Hva ser du på bildet?

På bildet ser jeg to jenter som er venner. De sitter på gresset i parken og har piknik. Jentene ser på mobilen, smiler og ler. Det er sommer og de har på seg bluser og olabukser.

Når jeg ser på bildet tenker jeg på bestevenninna mi. Hun heter Noor og vi har kjent hverandre siden vi var små. Vi ble venner i første klasse på skolen. Noor er veldig snill. Hun hjelper alle som spør og trenger det. Jeg kan snakke med Noor om alt. Nå bor jeg i Norge og Noor bor i Jordan. Vi snakker sammen på Skype og WhatsApp nesten hver dag. Jeg har ikke så mange venner i Norge. Derfor er Noor ekstra viktig for meg.

Published by sisselofstad

Jeg er norsklærer og forfatter. På bloggen min kan du lese enkle tekster og gjøre oppgaver. Jeg håper du blir flink i norsk! Hilsen Sissel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: