Norskprøven strand

Hva ser du på bildet?

På bildet ser jeg fem glade ungdommer som tar en selfie. De er på stranda og sola skinner. Jeg tror de er på sydenferie. Det ser veldig deilig ut med lang strand og blått hav. Jeg blir litt misunnelig når jeg ser dette bildet. De smiler og tuller mens jeg sitter på kontoret i Bergen og ser på regnet. Det er ikke en god følelse.

I sommer må jeg dra på ferie i Norge. Det er pandemi og jeg kan ikke reise til hjemlandet mitt. Det pleier jeg alltid å gjøre. I år blir det tur til Sørlandet. Jeg skal bli med to venner på hyttetur til Blindleia. De sier det er veldig fint der, men jeg er usikker. Vi skal slappe av, lese bøker, fiske og spise reker. Jeg har aldri vært på hyttetur før, så jeg gleder og gruer meg. Jeg håper vi får fint vær.

Published by sisselofstad

Jeg er norsklærer og forfatter. På bloggen min kan du lese enkle tekster og gjøre oppgaver. Jeg håper du blir flink i norsk! Hilsen Sissel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: