Norskprøven basket

Hva ser du på bildet?

På bildet ser jeg fire menn som spiller basketball. De prøver å skåre mål. Det er sommer og sola skinner. Basketbanen ligger ved stranda. I bakgrunnen kan jeg se ei strand, blått hav og grønne åser.

Jeg har spilt basket siden jeg var ti år gammel. Basket er en veldig populær sport i hjemlandet mitt Litauen. Vi har mange gode lag og gjør det bra i OL. Her i Norge spiller jeg basket nesten hver dag. Jeg trener med laget mitt etter jobben. I fjor begynte jeg også å trene gutter 12 år. Det er interessant og morsomt å se hvor flinke barna blir.

Published by sisselofstad

Jeg er norsklærer og forfatter. På bloggen min kan du lese enkle tekster og gjøre oppgaver. Jeg håper du blir flink i norsk! Hilsen Sissel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: